Werken in je eigen streek – Professionele ondersteuning.
Binnen uw eigen regio voert u enquêtes uit. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op de computer.


Zelfstarter – Organisator – Doorzetter. U bent een gedreven persoon op zoek naar een boeiende bijverdienste of een extra zelfstandige activiteit. Interviewerervaring is een pluspunt, geen vereiste. U bent contactvaardig, leeft je vlot in de situatie van uw respondent in en durft vragen te stellen. U spreekt uitstekend Nederlands en beschikt over een eigen wagen. U houdt ervan uw eigen werk te plannen en te organiseren en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen.


Een opleiding is voorzien en al het ondersteunende materiaal. U krijgt natuurlijk ondersteuning en feedback van onze medewerkers tijdens het onderzoek. Bij deze onderzoeken werkt u met een vastgelegde deadline waarbinnen u zelf uw uurrooster kan bepalen.


We verwachten dat u zich ten minste 10 à 15u per week kan vrijmaken. Een aantrekkelijke vergoeding ontbreekt zeker niet.


Benieuwd naar praktijkervaringen van onze interviewers? Klik dan hier!