Werken van thuis uit


U kunt voor Kantar TNS van thuis uit enquêtes afnemen. Indien u beschikt over een computer en een vaste telefoonlijn, kunt u zich via het internet op ons netwerk inloggen. Ons netwerk herkent uw aanwezigheid en geeft een signaal aan onze telefooncentrale die van hieruit nummers voor u opbelt. Zodra er iemand antwoordt wordt de lijn naar u doorgeschakeld. Het is dus een callback systeem waarmee u geen gesprekskosten maakt.


Uw job bestaat in grote lijnen uit twee delen: het overtuigen van de respondent en het afnemen van de vragenlijst. Door middel van een goede opleiding zult u in staat zijn het interviewersprogramma te bedienen en de enquêtes op een juiste manier af te nemen.


U zult vooral telefonische interviews bij consumenten afnemen, deze opdrachten lopen gedurende de avonden en de zaterdagen. Daarnaast contacteren wij ook bedrijven om hun meningen te verkrijgen over verschillende onderwerpen. Deze opdrachten lopen normaal gesproken gedurende de dag en tijdens de kantooruren.


Van zodra u alles onder de knie hebt, kan u met ons afspreken wanneer u wilt werken. U geeft ons 1x per week uw beschikbaarheid door voor de volgende week en wij bevestigen dan of we u al dan niet opdrachten kunnen aanbieden. U bent dus volledig vrij om de dagen en uren te kiezen die u voor onze opdrachten kan vrijmaken.


Gedurende je opdrachten zal je natuurlijk de nodige ondersteuning en feedback krijgen.


Benieuwd naar praktijkervaringen van onze interviewers? Klik dan hier!