• Topix

  Via ons online panel TOPIX kunnen respondenten hun mening geven over zeer gevarieerde onderwerpen uit de actualiteit of over bepaalde producten.

 • Onze werkwijze

  De leden van ons panel ontvangen gemiddeld twee keer per maand een uitnodigingsmail van ons om deel te nemen aan een enquête.

  In de uitnodigingsmail wordt steeds weergegeven hoeveel tijd het invullen van de enquête ongeveer zal innemen.

  Panelleden kunnen de enquête die zij toegestuurd krijgen onmiddellijk invullen of nog enkele dagen wachten. De einddatum van het onderzoek wordt steeds aangegeven in de mail. Het is vanzelfsprekend ook niet verplicht om een enquête in te vullen om lid te blijven van ons panel.

   

  Panelleden zijn ook vrij om zich op elk moment uit te schrijven wanneer zij niet verder willen deelnemen.

  Wanneer zij besluiten zich uit te schrijven, ontvangen zij geen mails meer van ons.

 • Lid worden

  Lid worden van ons online panel TOPIX is zeer gemakkelijk!

  Via onze website www.topix.be kunnen respondenten zich inschrijven door een kort registratieformulier in te vullen.


  Vervolgens ontvangen zij een uitnodigingsmail met daarin de link naar de eerste vragenlijst.

  In deze eerste vragenlijst stellen wij enkele vragen met betrekking tot de Socio-demografische gegevens zoals gezinssamenstelling, beroep en opleidingsniveau.

  Die gegevens zijn belangrijk omdat wij ervoor moeten zorgen dat ons online panel een goede afspiegeling is van de Belgische bevolking.

   

  Wanneer een respondent de eerste vragenlijst helemaal heeft ingevuld, is hij of zij een volwaardig lid van ons online panel.

 • Beloningen

  Wanneer onze panelleden een vragenlijst invullen, ontvangen zij daarvoor punten in de plaats.Het aantal punten is afhankelijk van de lengte en de moeilijkheidsgraad van de enquête en wordt steeds weergegeven in de uitnodigingsmail.

  Wanneer een panellid 500 punten verzameld heeft, kan hij deze omruilen voor 5 euro. 1000 punten staat gelijk aan 15 euro, 1500 punten aan 25 euro en 2000 punten aan 35 euro.
  Als panellid kan je er ook steeds voor kiezen om dit bedrag te doneren aan ons goede doel UNICEF.